Петък 26, Април 2024г.
Текущи новини
Публикувана на: 09.06.2017г.

Подготвя се провеждането на Колоездачна обиколка, посветена на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски

Колоездачна обиколка Купа „Васил Левски“ 2017 г., посветена на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски, организират Областна администрация Ловеч и Български колоездачен съюз в партньорство с общините Карлово, Троян и Ловеч. Обиколката ще се проведе в периода 16-17 юли и обхваща маршрут, свързан със знакови места от дейността на Апостола на Свободата: Карлово-Троян-Ловеч.

Целта на организаторите е да бъде фокусирано общественото внимание към личността на Васил Левски и да бъде отдадена почит към неговото дело по този нестандартен начин, който да се превърне в незабравимо преживяване за участниците.

Съгласно наредбата, по която ще се проведе спортната надпревара, могат да се включат любители на колоезденето от всички възрасти-деца, младежи, възрастни и спортисти от професионални колоездачни клубове в България и чужбина, като обиколката е включена в спортния календар на Българския колоездачен съюз за 2017 г.

Наредбата за провеждане на Колоездачна обиколка Купа „Васил Левски“ 2017 г., и документите към нея са публикувани на официалния сайт на Областна администрация – Шумен www.oblastshumen.government.bg и сайта на Български колоездачен съюз: www.bcu.bg.

Приложения за участие:

1. Резюме на Колоездачна обиколка Купа "Васил Левски" 2017 г.

2. Наредба за провеждане на Купа "Васил Левски" 2017 г.

3. Заявка за участие

4. Декларация

Сподели: