Петък 19, Април 2024г.
Архив на новини
Публикувана на: 06.12.2022г.

Поздрав от кмета на Община Симеоновград

Уважаеми съграждани, 


Приемете моите най-сърдечни благопожелания по случай празника на град Симеоновград – 6 декември. 
Посрещаме с вълнение празника на нашия град, който отразява всички нас, с нашето многообразие, емоции, действия. Но за да имаме основание да се поздравим в този ден, нашите предшественици са работели така, че Симеоновград да го има, да расте, като град, поверен на нас, техните наследници. Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града, в който сме родени или сме избрали, за да създадем дом и семейство. Защото най-голямото богатство на града ни са хората - трудолюбиви и гостоприемни, толерантни.
 Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет. Убедена съм, че благодарение на съвместните усилия на общината, общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще. Изразявам признателност и уважение и към всички вас - днешните жители на град Симеоновград , които по различни начини помагате за утвърждаването на града ни, съвременен български град!
 И нека винаги помним, че съдбата на Симеоновград всякога трябва да ни интересува, да е близка до нашите сърца, защото съдбата на града е наша отговорност и наша съдба! Нека с достойнство пазим и предаваме на идните поколения традициите и изконните български добродетели, единни и мъдри при решаване на проблемите на общината. Заедно да работим за развитието на града и за превръщането му в желано място за нашите деца.
 УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
 На всички Вас, от все сърце пожелавам здраве, щастие, успехи във всичко, към което се стремите и много нови благодатни начинания за добруването на гражданите на град Симеоновград !
  
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 
 
 
Милена Рангелова 
Кмет на Община Симеоновград 
Сподели: